Regio Aanbieding is een onderdeel van Regio Media. Met onze online-platforms zijn wij toonaangevend -en leidend- op het gebied van nieuws en online-marketing in deze regio.

De wereld verandert.

De wereld is aan het veranderen. Aan de ene kant is de online-ontwikkeling enorm. Aan de andere kant realiseer men zich dat ook de “echte wereld” niet vergeten kan -en mag- worden.

Kopen we online? Of bij de plaatselijke winkelier? Waar gaan we heen? Wat is er te doen? Wat is er gebeurd?

We halen onze informatie steeds meer online. We bekijken het nieuws online. We zien aanbiedingen online. We vergelijken online. We baseren onze keuze over wat we doen of kopen op basis van online informatie.

Wij creëren

Ons motto: reclame moet leuk zijn! Lokaal. Iets waar je iets aan hebt. Iets wat je op een idee brengt.

Ieder product of dienst heeft een andere aanpak nodig. En dat creëren we samen met u. Zowel met de ondernemers, als met de lezers uit onze regio.

Via onze formats, kunnen wij samen met ondernemers een plan op maat maken. Vernieuwend. Aantrekkelijk.

En het mooie is: het bereik is meetbaar. Wij kunnen u laten zien hoevaak uw advertentie daadwerkelijk bekeken is. En dat is wat u betaalt.

de toekomst.

Onze online-platformen versterken elkaar. Maar zoals gezegd, de wereld verandert!

Online marketing wordt ook offline beschikbaar gemaakt. En daarmee heeft u het beste van twee werelden.

Uw advertentie is ook zichtbaar voor mensen die niet op onze platformen zitten. Ze bekijken de advertenties terwijl ze door de stad lopen of simpelweg, zodra ze hun huis binnen stappen.

Wat adverteren kost? Een stuk minder dan via de papieren media!

Voor de prijs van twee kopjes koffie per dag bent u online en offline zichtbaar!

Wat is Regio Aanbieding

Regio Aanbieding is een onderdeel van Regio Media. Met onze online-platforms zijn wij toonaangevend -en leidend- op het gebied van nieuws en online-marketing in deze regio.